Předjaří
Spoutané slunce
do boje se dalo
s mraky sněhovými
sníh s deštěm
rampouchy se šermují
zem ale probouzí se
cestami zamrzlými
co o polednách teplem roztají.
A země dýchá
sněženky vyrašily
písnička ptačí
ráno prozáří
jen v noci mrazivé
se ještě podřimuje
už jen tak lehce
vždyť je předjaří.
Přečteno 597x
Tipy 21
Poslední tipující: jaroslava anna, Labanda, Psavec, CULIKATÁ, Juraj Hrom, hašlerka, mamina, Mbonita, Květka Š., Javavia, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)