Finále

Finále

Anotace: Kdo z koho

Slunce svítí hřeje a pálí
no řekněte není nám tady
jako v ráji?
I když je naše planeta
v háji a ledovce nám tají
a ten kousek pevniny
co máme bude za chvíli v háji.
Koupíme si lístky
na Noemovu archu
nebo na jinou planetu
snad se při výběru nespletu.
Štěstí nosí čtyřlístek
v tom případě to bude
jen jeden lístek.
Autor betmen71, 12.03.2010
Přečteno 331x
Tipy 6
Poslední tipující: divoska_jaja, labuť, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí