je po zimě :)
Anotace: ráno sem si šla něco koupit a ...
hřbitov z nedopalků
(většina v baráku kouří na pavlači)
a ulehlá žlutá z loňska tráva
a u paty bříz
z vláhy posledního špinavého sněhu
raší čistě bíle poupata
v zeleném listí
mé oblíbené kytky
hle, už jsou tady zase!
mají tolik odvahy
a přesto
dál zůstávají
tak něžné a křehké
je po zimě :)
mám ráda „snežienky“
Přečteno 404x
Tipy 39
Poslední tipující: PIPSQUEAK, sveřep, Stoneman, ilona, Arthur Bimbaud, divoska_jaja, lennerka, sophia92, enigman, Radek.oslov.Šafárik, ...
Komentáře (10)
Komentujících (8)