Letní potěšení
Obloha zbarvená slitkem barev
nádherné ráno pestrých palet
třpyt rosy zlatých pavučin
odnáší nitru šedý stín
očím vkládá andělskou tvář
zdobenou leskem na oltář
kamínky zrcadel staví hráze
štěstí
zelené vlásky času věstí
-příchod duhových krás
Přečteno 467x
Tipy 27
Poslední tipující: Antares, Holis, divoska_jaja, enigman, Levandule, s.e.n, Houda, Akrij8, Javavia, Kett, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)