Čekání na jaro
Anotace: Kéž už by přišlo..
Až otevřu oči,
bude všechno jiné?
Budu se usmívat
a trhat fialky?
-dynamit si nechte od cesty
Kochat se rozkvetlými stromy
a chůzí nevěsty procházet parkem?
Chci symfonii skřivánků,
poslouchat nejen na dálku.
Chci už zahodit chmury
a zimní kabát
hluboko na dně skříně
a protáhnout se líně
ze zimního spánku.
Přečteno 721x
Tipy 12
Poslední tipující: Špáďa, ilona, 4LJFilip, enigman, Psavec, Květka Š., CULIKATÁ, BARBYE, labuť
Komentáře (4)
Komentujících (4)