Mnozí Járové (určitě Jaroslavové - svou jarostí slavní - slavící v dubnu jmeniny) jaro vítají.
17.03.2010 20:07:00 | Juan Francesco de Faro
přátelé, zklamali ste - nikdo neodhalil toho pravého Járu - hledejte zde ke konci stránky (dotýkám se tě poprvé...) a pochopíte moju omluvu Járovi :o)
http://sorry.vse.cz/~xkecm01/readtext.php?txt=jason.txt&kat=dF9wb2hhLmluYw==
17.03.2010 20:05:00 | hanele m.
Pokusčíslotři:Doufám,že tvé pokusy s jarem vyjdou!Nebo aspoň s Járou....:-)))
17.03.2010 15:05:00 | modrá...