Jaro
Všude je jaro
kam jen se podíváš,
na dveře ťuká,
,, tak už mě tady máš".
Jsem jaro kalendářní
a to prý nemá chybu,
krom větru,deště,bláta,
přináším fotbalovou ligu.
Jaro velikonoční
zas nikoho nezarmoutí,
kuřata v ošatce,
modlidby páteční,
vajíčka, pomlázky z proutí.
A Pražské jaro
to zaskví se zas
Smetanovou Vlastí.
Z šumavských strání
co Vltavu si chrání
pohnou se ledy
a začne velké jarní tání.
Jaroslav,bratranec,
co bydlí v Jaroměři,
včera mi poslal SMS,
na jarní že lásku věří.
Jaro na dveře nám ťuká,
různými směry vítr vane,
jednou z východu
zas ze západu
do uší nám cvrká,
co ty na to,
Járo Cimrmane?
Přečteno 623x
Tipy 26
Poslední tipující: jaroslava anna, WAYWARD, Labanda, Juraj Hrom, ilona, bejbyyyy, NikitaNikaT., labuť, Jarka, Psavec, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)