Sahara
Anotace: Nemilosrdná poušť...
Kapky padají extrémní rychlostí,
jsou pro všechny velkou radostí.
Život a vláha už tu je,
Sahara ji však rychle stravuje.
Žhavý písek už se chvěje,
jak cítí, že se déšť už leje.
Ubírá život, zabíjí rychle,
proto vše živé umírá v pekle.
Nesnesitelné horko vybruje vzduchem,
plameny stravují vše kol a kolem...
Přečteno 374x
Tipy 3
Poslední tipující: Elisha, Coriwen, jaroslava anna
Komentáře (1)
Komentujících (1)