Heřmánková
Anotace: Jaro se musí přivítat vesele...:)
Vlasy voní po heřmánku
hladí dívku v polospánku
zamilovala si bylinky
natrhané od maminky
od matky Země z velké lásky
příroda zve na procházky
nenudit se doma na židli
opustit své obydlí
nic nedají ti nudné stroje
jen květiny jsou věčně tvoje
tvoji dlaň spojit s tou mojí
chodit světem heřmánkový....
Přečteno 416x
Tipy 22
Poslední tipující: Sýkorka07, enigman, Larey, Nykita, carodejka, Radek.oslov.Šafárik, divoska_jaja, Psavec, ilona, CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)