Rozkvetlá
Anotace: Obdiv květinám na louce v slunečních paprscích
Zeleným vláskům louky slunce svítí
objímá něhy perliček barevné kvítí
vánek ševelí písně romantických snílků
ptačí sbory zpívají noty vzácných trylků
příroda probouzí nádheru pozemského žití
nebe plující modrou hladinou
vůni cítí
a já se kochám...
Přečteno 369x
Tipy 35
Poslední tipující: Antares, Paulín, Holis, Agniezka, Rootness, enigman, Markéta G., Frosty28, Vjeršotepec, Mbonita, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)