Zimní tesknosti
Anotace: ...jednou, jeden večer....
Snáší se zase, pokrývka sněžná
a s každou vločkou níž a níž
klopím svůj zrak.
A nálada má, co štastna byla,
teď teskně mlčenlivá
klesá a klesá...
Vzpomínám si, potkala jsem muže,
přesně v den, kdy stejně bylo bílo.
Ukázal na nebe, tu dálku, to ticho,
zimu a nekonečnost krásných snů.
A na to, co jsem nikdy nezažila...
Pošeptej mi, co se v Tobě odehrává,
a čím, že si to připadám
tak podivně umlčená.
Tak neviditelně spoutaná.
Pošeptej mi...
Přečteno 323x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)