První jarní den
Umřela šedavost zimního spánku.
Roztály závěje smuteční.
Z nebe už nepadá zmrzlá vášeň
teď pláčou mi andělé do dlaní.
Bílo se změnilo v barevnost,
ve škálu umění jara.
Slunce zas směje se potají.
Ptáci si šeptají z rána.
Květy svou krásu prodávají,
vadnou ti v náručí prudce.
Předáš je slečně na zápraží
chrámu lásky a svůdce
se stává z šerolichotníka.
uprostřed každého z vás.
Pak na štěstí si hrajete,
dokud váš déšt nezmrzne v vločku.
období vaše nezámává
pak hledej ve sněhu babočku.
Zima smutku nastane zas.
Období roční zas prostřídá mráz
trápení a slz.
Přečteno 776x
Tipy 6
Poslední tipující: démon zatracení, Tomáš Přidal, susana načeva, CULIKATÁ, enigman
Komentáře (4)
Komentujících (4)