Šnek
Anotace: Nezdařený daňový únik.
Vylez šneku z domčeku,
exekutor už čeká,
s nahou řití holečku,
snad tě to nepoleká.
Domovní daň neplatíš,
proto ta klícka padla,
na hloupost teď doplatíš,
tvá pověst rychle zvadla.
Sebrali ti domeček,
plžem se nyní staneš,
neměls býti blbeček,
berňák ten neoklameš.
Přečteno 433x
Tipy 36
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Rikitan, Anura, harmony, ilona, Karmínka, Juraj Hrom, Mbonita, hypertenze, Holis, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)