Na poli
Anotace: Nakradli, pak prodali. Kolik toho máme?
Na poli, kde dříve rostl mák,
dnes stojí domy do nebe,
říká se jim prý panelák
a postavil sis ho pro sebe,
tak neplač, člověče
a nenadávej na dny nynější,
když mezi prsty tobě život uteče,
pak smrt jen konejší.
V zahradách kde dříve motýl květy ovíval
a ptáci kradli žížaly,
dnes sotva jeden stromek stál
vždyť panely i cesty sežraly,
tak neplač, člověče
nemysli již na čas dřívější,
vždyť život rychle mezi prsty proteče,
a marně prachy konejší.
Přečteno 280x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)