Mionší
Anotace: Něco z pralesa
Sbírka:
Beskydy
V hřebeni těšínském
vršíček nevelký,
rostou tam jedle
a skáčou tam veverky.
Veverky zrzavé
oříšky kousají.
Zatroubí jeleni,
kukačky kukají.
U smrku starého
malinký doleček,
pod větví s šiškami
krčí se hříbeček.
Malý se hříbeček
pod smrčkem krčí,
na hlavě klobouček,
sedí a mlčí.
Přečteno 334x
Tipy 4
Poslední tipující: Marfuša
Komentáře (0)