Úsvit
Anotace: Ráno pod stanem u lesa:-)
Šustící les tiše šeptá ránem
poklidný čas prolétá stanem
zlaté klasy polem svítí
paloukem voní luční kvítí
studánka křišťálovou vodu chová
srnec srnu toužebně volá
kapky rosy kapradím stékají
pavouci sítě pavučin splétají
vánek nese ptačí melodie
celá příroda romantikou žije
Přečteno 413x
Tipy 29
Poslední tipující: Antares, Anura, Orange, Paulín, betmen71, Labanda, jaroslava anna, Kars, Juan Francesco de Faro, Holis, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)