Obdobím nevěrná
Úsměv dnes zdobil moji tvář,
když skrze oblaka, žlutá zář,
drala si cestu k chladné zemi,
rvala se těmi peřejemi ..
zimních chvil v přírodě ukryté.
Paprsek hrál si s barvou vlasů,
lomil se skrze masu lesů.
A vítr roznášel jaro kolem,
loukami, stráněmi, lesy, polem.
sbíral ty smítka sněhová.
Hřejí mě tyto první chvíle,
kdy jaro se tiše - roztomile,
stává mým vlastním údivem,
ač snoubená jsem s podzimem.
.. jsem jarem nevěrná.
Přečteno 360x
Tipy 18
Poslední tipující: genca, zelená víla, Elisha, honnnzik, modrá..., Psavec, Meriel, Verena, Pevya, hašlerka, ...
Komentáře (9)
Komentujících (8)