Anotace: ekologická a omlouvám se, že moc poučuji, ale to víte, bývalý učitel to má v krvi navždy
Sbírka: Pod barevným nebem
Moc hezké, snad to vše i naše děti pochopí a začnou se chovat k přírodě i ldem hezky. Určitě jsi byl moc dobrý a vlídný učitel, jinak bys nemohl tohle vše krásné napsat ani cítit.
31.03.2010 20:55:00 | carodejka
Většinou to člověk pochopí až už je pozdě.Ničivé tornáda,zemětřesení..požáry..hladomory,nemoce...záplavy by se musely asi udát najednou a přežít jen tolik lidí kolik by se pod plachetku jednoho vozu vešli,aby jsme to konečně pochopili jaký dar naše zem je i život..smutné a za ST!
29.03.2010 09:51:00 | xoxoxo
Super, nápadité, výstižné, melodické, rytmické a jinak co dodat, je to smutné, ale řítíme se do záhuby! st!
29.03.2010 08:48:00 | Kubino 2