Krajina spadlého listí
Brouzdám se krajinou spadlého listí
dívám se okolo, hlava to jistí.
Slunce už zapadlo, smůla květinám
každý den já s ním moc ráda usínám.
Dneska však…
Brouzdám se krajinou spadlého listí
jak dlouho čekám už, jestli to zjistí?
Přečteno 335x
Tipy 8
Poslední tipující: Ookami-Kyuu, Mbonita, Lina, CULIKATÁ, pamp_elka
Komentáře (2)
Komentujících (2)