Jaro
Anotace: Jak na něj pohlížím já :)
Jaro je tady
Unáší nás svou čarovností
Zima konečně zemře hlady
A krajina nás zasype nádhernou malebností
Listí, jakoby vstávalo ze země
zpět na větve stromů
Nechci aby déšt padal na zem beze mě
z překrásného nebe dolů
Malé dítě na písku si hrající
a vedle něj led, teplem tající
Vzhlížím ke každému západu slunce
Je tak pestrý a tak červený
Jako ďábel který zapadá za rozpálené kameny
Větvičky se kymácí do rytmu větru
A lidé chodí ven jen ve svém oblíbeném svetru
Každý má chut se rozběhnout a pohnout světem
To vše však teprve přijde s nadcházejícím létem
Přečteno 581x
Tipy 7
Poslední tipující: ilona, susana načeva, Pevya, Bíša, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)