Déšť
Chladné kapky hladí šíji,
lechtají a studí.
Šeptám, ať to nepomíjí.
Štěstí ve mě budí.
Jemné kapky ve vlasech,
tůňky z malých kaluží.
Hojí rány po pádech,
což mnozí možná netuší.
Jak toužím již dlouho,
tak toužím i teď.
K tobě silné pouto,
vdechuji tvůj dech.
Novou sílu po kapkách
s úctou k tobě příjímám.
Opouští mě všechen strach.
Vstříc tobě se dívám.
Přečteno 373x
Tipy 26
Poslední tipující: ilona, carodejka, Kara Lee Exl, Kajaro, Vlk v rouše, padající do neznáma, Holis, strašidýlko-střapatý, labuť, hašlerka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)