Sníh nad Svratkou
Anotace: život je křehký jako vločka
Bílé rozsypky letí údolím
vznášejí se nad řekou
bez žbluňknutí splývají s hladinou
vracejí se k moři
jako my
na padáčcích života
po přistání odplujeme do podsvětí
až v nás světýlko lásky shoří
Komentáře (4)
Komentujících (4)