Působivé až lehce zamyšlenkové dílko... ten závěr myslím, že dílko skvěle uzavírá. Ano, někteří lidé neslyší, protože nechtějí...
15.04.2010 06:06:00 | NikitaNikaT.
někteří neslyší..ale my..posílejme přírodě naší lásku stále..potřebuje ji čím dál tím víc..
05.04.2010 17:07:00 | Agniezka