Letní doušek rumu
Anotace: zkuste se nad tím trochu zamyslet :) taková pozitivně negativní a negativně pozitivní věc, která vám prozradí, že s alkoholem zapomenete na své problémy a stáváte se nezávislým
polibte mouchu kolem létající talíř
nádherný sen namaluje vám malíř
pozdravte kámen v daleké dálce
další rým čekejte až v další várce
klikatou čarou nalajnovaný život
v oku trpaslíká se míhá vysoký pivot
s koncem léta přichází zimní šum
tak posaď se u nás a dej si rum...
Komentáře (0)