Voda
Anotace: Mám ráda vodu, škoda, že o ní nedokážu napsat nic veselého
Sbírka:
Variace
Rozervaná obloho
Proč prší z tebe málo můj konejšivý déšť
Dej mi napít
Mám strach
Tolik dní
Bloudím v kalužích
Vyschlých slz
A trnových korun
Obejmout kapky
Černá lázeň v peřejích
Zavalí, zavalíš?
Pohrabáč na kámen
Voda proudí
V krvi mám řeku
Oceán duší
Příboj se usmívá
Podej mi, fontáno
Šátek z oblaků
Lijavec zahalil
Pláštěm polibky
Borovic v náručí
Křičím:
padám...
padám...
padám...
Přečteno 398x
Tipy 4
Poslední tipující: Kajaro, susana načeva, Skalsky Pavel, Agniezka
Komentáře (2)
Komentujících (2)