st jj září jé zlato já to všechno nestíhám jsi moc rychlá já tu dlouho nebyla bo mamince se zhoršil stav a má už jen pár týdnů života :'( a tak jsem nejvíc s ní ;-) pak to pročtu ještě ju ;-)
17.04.2010 09:55:00 | Labanda
...nastala doba malebných chvil - Amorův šíp trefil svůj cíl.
To já jen tak (z rozpustilosti), ale.. když se správně trefí, je jaro o to hezčí :o)
07.04.2010 13:52:00 | Šerpík 1
Básenka je skutečně kouzelná a pampelišky... ta sluníčka malá hřejivá, co dokáží potěšit ST!
07.04.2010 10:15:00 | NikitaNikaT.