Les 2010
Za mýtinkou z pivních zátek, je plechovkový háj.
Vedle pole od pozlátek rozrůstá se lesní ráj.
Vábí vůní z benzínu a spálených gum.
Mezi haldou papírů skrývá stádo smutných srn.
Jen třísky a pařezy zbývají tu ze stromů.
Místo zvířat na mezi, leží duše z traktorů.
Za tím vším se tyčí hora, co vypouští hustý dým,
statečně se na ní bělá poslední trs kopretin.
Přečteno 465x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)