Manželský spor
Anotace: Asi to mají okoukané
Velkou hubu žába měla
na manžela žabáka.
Vyžene mu choutky z těla,
ztrestá toho křiváka.
Kuňka ta ho pomluvila,
zas prý sváděl rosničky.
Každou chválil, že je víla,
sprosté kvákal básničky.
Tohle ženské pokolení
drží vždycky pospolu.
Chlapům to pak okoření
v kdejakém to blábolu
Přečteno 407x
Tipy 50
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Rikitan, Divoženka1, Sima, jeduvka, Holis, mírně kousavý králík, PPetrushka, poustevník Jirka, harmony, ...
Komentáře (16)
Komentujících (16)