Ráda sbírám houby, ač su úplný laik, pokaždé je to romantika, zábava, prostě krása za ranního svítání procházet lesy. :o) ST! zasnila jsem se a už teď se mocky těším, až zasejkc se do lesů vyrazí... cák nejlépe je mi v nich... na koni.
12.04.2010 09:55:00 | NikitaNikaT.
Culíku!! Pozor aby to nebyla poslední smaženice. Muchomůrky a Vochomůrky s Křemílkama nechej ležet..
11.04.2010 13:13:00 | Čoki
pěkná hubová ST
11.04.2010 07:49:00 | xoxoxo