Přeháňky
Anotace: Po dešti občas svítí slunce a dokresluje obraz:)
Dešťové kapky bubnují parapetem
slzy plynoucí hudebním sonetem
milióny řádků lesklých nití
průzračným křišťálem nebes svítí
vodopády měnící taktům sílu
hustou či řidkou vodní hřívu
ohnivá koule zastaví tempa sled
paletou maluje duha na pohled
-svěží barevný den
Přečteno 369x
Tipy 29
Poslední tipující: Antares, strašidýlko-střapatý, NikitaNikaT., ilona, Kars, Robert S., Mario de Janiero, Tacca, zelená víla, Mbonita, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)