Vodík
Anotace: o tom, proč běhám za soumraku po louce
Vodík mi vadí
Vody vnady svádí
V kádi když mokro je
Pokoje ti plíseň nedá
Bledá ústa maje
Z háje srny přiklušou.
Kopyta mají kouzelná
ulnou línou ony
zelené lny zeleně se lnou
Srnky línajou.
Přečteno 318x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., ilona, Unyle Pěl
Komentáře (2)
Komentujících (2)