deštík
Anotace: dubnový nekonečný
S dešťovými kapkami
vítr si hraje
zase je přemlouval
zval je do ráje.
Shlukly se v mraku
radostí švitoří
načež se s obavou
do vzduchu ponoří.
Letí si střemhlav
zem je již vítá
tulí se k sobě
uvnitř mne svítá.
Přečteno 352x
Tipy 7
Poslední tipující: Heavy, Mbonita, CULIKATÁ, Květka Š., labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)