Vítr
Do vlasů tvých zavál nepříjemný vítr
Rozcuchal je a nenechal je být
Myšlenky byly listím ze stromů
Bezcílně ploužíš se dům od domu
A nenacházíš žádný vnitřní klid
Do vlasů tvých zavál nepříjemný vítr
Vyhnal ti z těla všechen cit
Prý nemohla jsi věřit nikomu
Myšlenky byly listím ze stromů
A musíš najít touhu žít...
Přečteno 378x
Tipy 19
Poslední tipující: Avola, Paulín, BARBYE, Květka Š., Rejha, WAYWARD, Martin_Zek, Churry, Heavy, NikitaNikaT., ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)