Tak trošku soptí
Anotace: a nepřestane tisíc let
Stavy skvělé
skály padly
do slaných moří.
Skutky smělé
růže vadly
a lesy hoří.
Lávy vřelé
hradby kladly
vždyť život tvoří.
Zemi bdělé
časy kradly
se člověk dvoří.
Přečteno 335x
Tipy 8
Poslední tipující: Nút, Psavec, labuť, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)