Květinová
Anotace: fantazie plná vůní
Na rameni rozkvétá mi..
..smělý květ
Topím se v hudbě
Květ druhý..dech
Květinový rám okolo vět
Diamantová slunečnice usíná..
..v náručí mém
Přikrytá plátky růže
Nepotřebný spěch
Dýchám vůni magnolie
Zpěv fialek na břehu Tvém,
vypráví příběh..vrbě
Slavík snesl modré z nebe..
..tam..kde je ráj
A já..
usínám..ve zlatém moři..
..pampelišek
Přečteno 466x
Tipy 51
Poslední tipující: Koskenkorva, Krahujec, aniger, Zasr. romantik, Churry, Radek.oslov.Šafárik, Jiří I.Zahradník, Beepat, jedam, Házté, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)