Poupě
Hluboko v trávě,
uprostřed louky,
sedělo poupě,
den mělo pouhý.
V bezpečí travin,
pod vůni léta,
rostlo to maličké,
jak lásky věta.
Vzkvétalo, pnulo se a ..
pak náhle zalila,
tvář slunce úžasem,
když z poupě květina ..
se usmála.
Přečteno 356x
Tipy 6
Poslední tipující: Jiparo, enigman, labuť, CULIKATÁ, WhiteSkull
Komentáře (3)
Komentujících (3)