Toužím uniknout
Anotace: Snad se mi podařilo navodit náladu zběsilého úprku z města do přírody...
Sbírka:
Variace
Slunci vstříc
Nastavit líc
Vběhnout pasece do náruče
Z pastí velkoměsta
Shodit obruče
Odchází jarní křik
Černých ptáků
Chytit do tváří
Odlesk jeleních zrcátek
Nechat vítr
Odvát prach z kanýrů
První krok
Smočit v chladu
Bílých studánek
Složit hlavu na jehličí
Nadechnout se rozmarýnek
Ochutnat rosu za svítání
A do malin rozprostřít
Asparágy vlasů
Uniknout
Zastavit
Snít
Přečteno 366x
Tipy 7
Poslední tipující: Kara Lee Exl, včela, labuť, CULIKATÁ, WhiteSkull, kikis
Komentáře (2)
Komentujících (2)