Nečekej a poslouchej
Anotace: Napadlo mě to při poslechu Hany Ulrichové.
Nečekej,
vyjdi do polí
a poslouchej jak zpívá zvon.
*
Nečekej,
vyjdi do lesů
a poslouchej jak datel proťukává strom.
*
Nečekej,
vyjdi do ulic
ještě tam není shon
a taky zpívá zvon.
*
Nečekej,
vyjdi ven - kamkoliv,
všude zpívá zvon,
v dálce zní jeho tón,
doprovází ptačí chór.
*
Nečekej
a poslouchej ať jsi kdekoliv.
Přečteno 575x
Tipy 21
Poslední tipující: Divoženka1, jedam, ilona, Kajaro, NikitaNikaT., Juraj Hrom, Házté, zelená víla, Psavec, Květka Š., ...
Komentáře (10)
Komentujících (9)