Srny
Anotace: o zvěři a myslivci
já viděl srny u lesa
jak hrdě ony stály
tak sem přišel kousek blíž
snad by se nebály
vtom odněkud výstřel slyším
jedna srna padá k zemi
na posedu za drobným listím
myslivec tam přikrčený
volám na něj: co to blázníš, sou tu lidi
on však ale nevnímá
z úst mu čouhá kůstka rybí
něco pilně počítá
tak sem viděl myslivečka
v té nejhorší podobě
odnesl si z lesa srnečka
a je celkem v pohodě
Přečteno 364x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, CORONATION
Komentáře (0)