Souznění
Anotace: Slunce je ještě na obloze a Měsíc vychází... Napsáno už dříve..
Hrdá Luna hájí nebe,
však se Sluncem se ještě sejde.
Propleteni v souznění,
zář svou nikdy nezmění.
Moc často se nesetkají,
však touží jeden po druhém.
Jak milenci si spolu hrají,
netápí se se studem.
Poletují kolem hlavy
mušky, jichž se nejde zbavit.
Snad moc ty dva teď neruší,
ti malí, hraví raraši.
Přečteno 381x
Tipy 19
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Holis, Elza511, Isquieasuus, hašlerka, ilona, labuť, enigman, strašidýlko-střapatý, Jiná, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)