Díky, Stvoření!
Když po noci plné chmurných stínů
přijde den znovu zrozený,
svět mi tak voní od jasmínů!
Tak dokonale stvořený...
Chtěla bych děkovat, nevím komu,
že studánky jsou z křišťálu,
chtěla bych děkovat, ještě k tomu,
že den je jako z jantaru.
Přečteno 408x
Tipy 20
Poslední tipující: carodejka, Bíša, Mbonita, enigman, hašlerka, Špáďa, ilona, WAYWARD, Psavec, Květka Š., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)