skvělé...=)
02.05.2010 19:41:00 | Corsica
No, jak si to každý vezme. Někteří potřebují odpočívat v klidu a tichu. někteří zase chtějí na výlet. Patřím k těm uondaným a potřebujícím chvilku klidu a míru v srdci, duši i v myšlenkách, bez kontaktu s lidmi a s vnějším světem.
02.05.2010 06:04:00 | Maura