Anotace: a trochu stýskavá...
Milá a dobře čtivá básenka... reálná. Mám Máj celý rok, jak kdosi mi psal do komentíků, ale na tem nesende. Tvé dílko se mi moc líbí. ST!
03.05.2010 09:03:00 | NikitaNikaT.
st to jsem letěla asík já ;-) já jsem pokaždé všude poslední jak poslední přijdu tak pak i odcházím ;-) :-)
03.05.2010 04:21:00 | Labanda
Krásná,také bych brala bezstarostnost,ale to je celkem nemožné.Moc hezky napsané:-)
02.05.2010 11:11:00 | CULIKATÁ