Neblahá proměna
Anotace: když kácí les- je to chtivý člověk.Člověk, který zapomenul, že i les je jejo součástí. pravda, les nám byl podroben k naší spotřebě, ale... nezneužíváme toho?
Sbírka:
přírodou
Když pláče skála roní kamení,
mění se v oblázky,
v cestičky, po ní slzičky pramínků
otvírají zem; chmýříčko mechů a borůvčí
polámané sesuvem se plazí
-zem nastavuje dlaň dychtivou po hebkém spočinutí
zatímco stopa člověka obé drtí v holinu...
Přečteno 376x
Tipy 2
Poslední tipující: synanceia
Komentáře (1)
Komentujících (1)