také bych ráda někdy odletěla přič daleko, až třeba ke hvězdám, bo do nebe ... ale nejde to.
28.12.2005 15:12:00 | NikitaNikaT.
Mě se teda ten rým právě líbí. Někdy by bylo fajn vodletět, ale jenom na chvíli, přesně tak, jaks to napsal :-)
25.12.2005 16:40:00 | Králík
i mě přiber..prosím velice
po přečtných tvých slov..tu dychtím po odletu!! :o))
22.12.2005 12:53:00 | šuměnka
Možná takový havran by se mohl cítit malinko ukřivděně, když už je jeden z mála, co přiletí k nám, ale to jeho krákání je možná ještě horší než úplné ticho. :o))
22.12.2005 12:00:00 | Bajaja
Až poletíš, stav se u nás a vezmi mě s sebou.Já bych sama na jih netrefila,jak se znám, vynořila bych se nejspíš někde na Islandu.
22.12.2005 10:09:00 | Branwen1