Vlaštovka
vlaštovka lítá má velký shon,
musí stihnout udělat věcí milion.
starat se o mladé krmit je, hlídat,
sama se najíst též a zkoušet zpívat.
musí lovit mušky a jiný hmyz v podvečer,
opravit hnízdo a už je hned večer.
vlaštovka lítá po celý den chudinka,
kde je té maličké ta její maminka.
Přečteno 354x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)