Jarní procházka
V misce zapadajícího slunce
ukryla jsem spěch dne
a oblékla se do jarních březových lístků
Malinká zelená srdíčka
gumují myšlenky
a zůstává jen vůně lesa,
úsměv vděčného psa
a vlastní šustivé kroky
Harmonie hojivých barev
houpe něžně srdce
ve třiceti minutách soukromí,
ticha a uvolnění
Moje stopy měkce mizí
v trsech mladistvé trávy
svobodou bez začátků a konců
… jako bych tu nikdy nebyla
Jako bych tu nikdy nebyla,
a přece vše, úplně vše, zůstalo ve mně
Jako bych tu nikdy nebyla…
… a tak to má být
Přijít… odejít…
a nezanechat bolest
Přečteno 459x
Tipy 42
Poslední tipující: Holis, Kapka, Divoženka1, aniger, Bíša, Myrja, Marfuša, 6thSun, enigman, Lucie Teru, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)