Stromy už pučí
Stromy už pučí
v barevná poupata
mláďaty plní se
zvířecí doupata
Jen naše nora
plní se krví -
bylas má první
a já Tvůj prvý
Že je to na jaře
celá se zblázni -
topím se v Tvojí
krvavé lázni
Venku se stmívá
zvířata chodí spát -
neboj se lásko mi
embryo darovat!
Vypučí nový květ
z Tebe a ze mě -
na zimu pohřbí ho
zas chladná země…
Přečteno 363x
Tipy 4
Poslední tipující: jiljovský, strašidýlko-střapatý, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)