Anotace: inspirováno A.V.smrky smrkají,není to báseň jen pár slov esemeska pro Vaše pousmání.případně dobá/snění
přijď ke mně, můzo básní
v duši mé zavoněl jasmín...
Naladilas mě na notu poetična, hezké...
28.10.2010 21:09:00 | Sladkalu
Slovy klasiků:
"Jednou takhle po ránu
točím klikou lanovky,
když jsem předtím posnídal
kousek teplé žemle
a vdáli mě zdravila
svými větvi jasan,
vždycky takhle po ránu
s přírodou si řvu:-D!"
17.06.2010 17:22:00 | Kokonut
nesmysl podivně populární
17.05.2010 07:56:00 | Lilien