zivotodarna voda.. ale je fajn, ze po dlhej dobe vonku uz KONECNE vyslo slniecko ;))
21.05.2010 15:12:00 | lennerka
Přesně tak..jsme tu jen hosty, na této planetě. Jinak mě docela ohromilo, že na jednom místě voda tekla i do kopce, jak byla pod tím ohromným tlakem.
21.05.2010 10:54:00 | Chancer
Nikdo nesnáší trápení a devastaci ani příroda... a tak se bouří a když nedostaneme rozum, bude čím dál víc...
20.05.2010 08:27:00 | labuť